Onze instructeurs

Wij zijn een sterk team van instructeurs dat met passie aan het werk gaat voor u.

Oprichter en eigenaar Arvid Oostveen (fotoArvid Oostveen rechts) is met schermen begonnen in 1979. Na een jarenlange schermcarrière als topsporter, Nederlandse titels en deelname aan WK's en EK's is hij begonnen met lesgeven. In eerste instantie in clubverband, daarna als trainer van jong oranje en bondscoach.

Na de topsport is hij zich toe gaan leggen  op workshops en cursussen voor particulieren, scholen en bedrijven. Tevens is hij co commentator voor Eurosport bij Wereldkampioenschappen en Europees Kampioenschappen (voorbeeldfilmpje van Eurosport)

Met meer dan 15 jaar ervaring in workshops en training heeft Arvid een goed team om zich heen verzameld.

Met een sterk programma en hun eigenheid weten ze de juiste snaar te raken bij uw activiteit.

Zoek en boek een leuke workshop of training bij ons.

Schermen is echt iets wat je altijd al had willen doen

Onze instructeurs

Alexander

Bert

Björn

Georges

Arvid

Bert

Bert is meer dan een instructeur. Hij is ook een bekwame coach. Door zijn jarenlange ervaring in de schermsport, met workshops en bedrijfstrainingen weet hij de mensen te raken. Hij weet de deelnemers de magie van de schermwereld in te trekken.

Georges

Georges is oud bondscoach sabel. Jarenlang heeft hij generaties opgeleid in de topsport. Daarnaast heeft hij jarenlang ervaring met workshops. Ook een specialiteit van Georges is het toneelschermen. Hij heeft hiervoor een eigen methodiek ontwikkelt die toegepast kan worden in clinics.

Bjorn

Bjorn is een oud International en instructeur met veel ervaring in het werken met verschillende doelgroepen. Van vrijgezellenfeest, bedrijven, scholen en zelfs met kinderen met autisme. Bjorn weet zich aan te passen in de begeleiding van de groep.

Arvid

Arvid is een oud topsporter en oud bondscoach floret. Tevens was hij nationaal trainer bij defensie. Zijn topsportervaring als atleet en coach heeft hij verder ontwikkelt met opleiding in leiderschap, teambuilding etc. Ook heeft hij een methodiek voor toneelschermen ontwikkelt als docent aan de toneelscholen Utrecht en Arnhem. De jarenlange ervaring maakt hem een expert in Nederland op workshops en bedrijfstrainingen met schermen.

Alexander

Alexander is een oud International en heeft Bewegingswetenschappen gestudeerd. Als schermtrainer is hij werkzaam op 3 clubs en is lid van het nationale begeleidingsteam. Verder heeft hij veel ervaring met het verzorgen van workshops sabel, degen en het toneelschermen.