PROGRAMMA'S

ONS AANBOD AAN ACTIVITEITEN

Wij beginnen natuurlijk met een kleine warming up. Schermen is vaak intensiever dan het lijkt en dan is dit wel even verstandig. Daarna een kort en leuk verhaal over de geschiedenis van het zwaardvechten met enkele oude wapens. Dan is het tijd voor het schermen. De standaard van onze workshops is 1,5 uur. Langer of korter kan in overleg.

WORKSHOP SABEL  (bedrijfsuitje, vergaderbreak, vrijgezellenfeestje, kinderfeestje, etc)

Na wat oefening van raken en de houding kunnen wij al snel een eerste spel spelen.
De juiste afstand en op de open plek weten te raken, dat is waar beide schermers mee bezig zijn.

Sabel is een wapen waarmee je door elkaar tikken punten kunt scoren op het bovenlichaam. Een mooi spel waarin niet alleen kracht en snelheid , maar ook slimheid op de proef gesteld wordt.
Verder heeft de sabel enkele spelregels van voorrang. Hierdoor kan je nog tactischer worden en wordt dit ook wel een fysiek schaakspel genoemd.

Na enkele spelvormen en oefenvormen ben je er klaar voor. Daag elkaar uit tot een schermpartij. Natuurlijk met alle egards van de "salut" en het bedanken achteraf.

 

Bij de boeking voor "duel voor twee" boek je voor twee personen. Je kan dan alleen of met meerdere koppels tegelijk zijn. Als je dat leuk vindt kunnen wij dan ook een keertje door wisselen.

WORKSHOP DEGEN (bedrijfsuitje, vergaderbreak, vrijgezellenfeestje, etc)

Na wat oefening van raken en de houding kunnen wij al snel een eerste spel spelen.
De juiste afstand en op de open plek weten te raken, dat is waar beide schermers mee bezig zijn.

Degen is een wapen waarmee je door elkaar te prikken punten kunt scoren. Een mooi spel waarin niet alleen kracht en snelheid , maar ook slimheid op de proef gesteld wordt. De degen is het oude duelwapen.
Bij gelijk raken krijg je beiden een punt waardoor elektrisch schermen met lampjes bij raken essentieel is. Daarom doen wij deze workshop in Arnhem waar alle materialen aanwezig zijn.

Na enkele spelvormen en oefenvormen ben je er klaar voor. Daag elkaar uit tot een schermpartij. Natuurlijk met alle egards van de "salut" en het bedanken achteraf.

WORKSHOP TONEELSCHERMEN (bedrijfsuitje, vergaderbreak, vrijgezellenfeestje, etc)

Je hebt nu geen tegenstander maar een tegenspeler. Hier staat samenwerking en vertrouwen centraal om uiteindelijk samen tot een echte scherm-gevecht scène te komen. Natuurlijk wordt deze even vastgelegd om terug te kijken. Hier ontmoeten Braveheart en de Musketiers elkaar.

Beleef het toneelschermen zoals acteurs het doen op toneel en in de film. Een leuke workshop waar samenwerking en vertrouwen noodzakelijk zijn voor een goede scene.

THEMATRAINING SCHERMEN (ondersteuning van uw trainingstraject)

Als aanvulling op een bedrijfstraining, maar ook als particulier kan je een leuk en interessant thema verwerken in de workshop.
We bespreken vooraf welk thema je graag in de workshop verwerkt ziet. Wij zullen in de workshop werkvormen en gesprekjes voeren om de bewustwording op gang te brengen.
Schermen gebruiken wij als een interessante metafoor welke zeer goed werkt in het ervarend leren. In een andere en nieuwe situatie dezelfde dingen tegenkomen als op je werk of privé.

Deze workshop is bedoeld als aanvulling op een bestaande training of als eye opener en inspiratie voor een vervolg. Wij gebruiken hiervoor de sabel als schermwapen.

BEDRIJFSTRAINING SCHERMEN (ondersteuning van uw trainingstraject)

Verwacht het onverwachte en laat je raken door deze training.

Niks armen over elkaar en luisteren naar een of andere theorie. Mensen in beweging zetten en plezier maken, daar beginnen wij mee, en dan gaan we verder.

Schermen is een mooie metafoor maar ook een leuk spel om te leren. Samen iets leuks doen en mensen laten door wisselen zodat er een team ontstaat.
Zodra we deze basis hebben gaan wij verder en kijken we naar elkaars gedrag tijdens het schermen. Hoe leer je, hoe beslis je en wat is je comfortzone. Verbeter of durf te veranderen binnen het spel en we kijken daarna of hier een transfer te leggen is naar de werksituatie.

Een goed contact zorgt dat je naar elkaar toestapt, elkaar aanspreekt en elkaar helpt. Met het doorwisselen en samen ervaren zorgen wij ervoor dat dit door alle lagen van de groep gaat.

PRIJZEN WORKSHOPS

BESTE BELEVING SCHERMEN

Getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Bij externe locatie komen er transportkosten (€ 0,30) uit Arnhem bij en evt. locatiehuur indien van toepassing. De standaardtijd van de workshop is 1,5 uur. Langer of korter kan in overleg.

WORKSHOP SABEL

TOT 10 PERSONEN----------€ 250,-
10 T/M 25 PERSONEN..........€ 25,- PP
VANAF 26 PERSONEN............€ 20,- PP

WORKSHOP DEGEN

TOT 10 PERSONEN----------€ 350,-
10 T/M 27 PERSONEN..........€ 35,- PP

WORKSHOP TONEELSCHERMEN

TOT 10 PERSONEN----------€ 350,-
10 T/M 25 PERSONEN..........€ 35,- PP
VANAF 26 PERSONEN............€ 30,- PP

DUEL VOOR TWEE

2 PERSONEN IN ARNHEM----------€ 100,-
2 PERSONEN EXTERN----------€ 200,-

KINDERFEESTJE IN ARNHEM

T/M 10 KINDEREN----------€ 135,-
EXTRA KINDEREREN----------€ 5,- PER KIND

PRIJZEN THEMA TRAINING EN BEDRIJFSTRAINING

SCOOR MET SCHERMEN ALS METAFOOR

Getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Bij externe locatie komen er transportkosten (€ 0,30) uit Arnhem bij en evt. locatiehuur indien van toepassing.

THEMA TRAINING SABEL

Duur: 2 tot 2,5 uur

Locatie: Heel Nederland en eigen locatie Arnhem

T/M 12 PERSONEN----------€ 400,-
13 T/M 20 PERSONEN----------€ 600,-
21 T/M 30 PERSONEN..........€ 800,-

BEDRIJFSTRAINING

Duur: 4 uur

Locatie: Heel Nederland en eigen locatie Arnhem

T/M 16 PERSONEN----------€ 1000,-
17 T/M 32 PERSONEN..........€ 2000,-